Wij zijn Flexx Talent.
Wij behandelen iedereen gelijk.

Vraag offerte aanVacature plaatsen

‘Wij voelen ons iedere minuut van de dag verantwoordelijk voor de mensen die voor Flexx Talent Uitzendbureau werken''

De talenten van Flexx Talent Uitzendbureau zijn het kapitaal, daar is Flexx heel zuinig op. De kracht van Flexx is goed luisteren naar talenten en werkgevers. En daarmee het verschil maken. Tegenwoordig zijn er honderden ambitieuze uitzendkrachten werkzaam bij FlexxGroup.

Flexx Talent Uitzendbureau heeft werk voor elk talent. In deze flexibele markt zorgen wij dat je werk vind dat bij je past. Ons talentvolle team bestaat uit medewerkers met grote verschillen in leeftijd, cultuur, opleiding en afkomst.
Talent blij, werkgever blij, Flexx blij!

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij jou aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

''We zijn met zijn tweeën begonnen in een kantoor van twee vierkante meter''

Misschien hebben ze jouw auto ooit geparkeerd als valets bij The Harbour Club Rotterdam. Nu leiden Roland van Pelt en Leonard de Lange hun eigen uitzendorganisatie: Flexx Talent Uitzendbureau.

Ze leerden elkaar kennen als student-chauffeur bij hetzelfde uitzendbureau. De persoonlijke klik was er direct en ook zakelijk zaten Leonard en Roland op één lijn.

Al snel deden ze binnen het uitzendbureau meer dan chaufferen alleen. Ze stuurden projecten aan, namen rijtesten af, voerden sollicitatiegesprekken en traden op als accountmanager.

Flexx Talent Uitzendbureau is deel van de FlexxGroup. Elke dag zetten Roland, Leonard en het team, vele enthousiaste en gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij jou aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

‘Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Maar we doen blijkbaar iets goed.’

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit.

Met onze ondernemingen kunnen wij al je mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij jou aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

Flexx Talent is wie jij bent.

Wil je aan de slag bij Flexx Talent? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar starters en professionals.

NBBU

Wij zijn lid van het NBBU wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Wij garanderen jou transparantie en duidelijkheid.

NEN 4400-01

Al onze bedrijven zijn NEN gecertificeerd, dit houd in wanneer je zaken met ons doet, je met een betrouwbare partij te maken heeft en veilig zaken kunt doen.

Flexschil

Flexx Talent Uitzendbureau is duidelijk, transparant en geeft advies over de inrichting van de flexibele personeelsschil. Zo beschik je snel over het juiste personeel.

Leer ons kennen

Flexx Talent Uitzendbureau is een jong en energiek bedrijf. Elke dag is een kans om het nog beter dan gisteren te doen. Fouten maken mag, daar leren we van. Je leert door te doen en te ontdekken, en dat kan in de praktijk. Wij hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen.

Werkgever

Maak hier een afspraak voor koffie of thee.

Zoek jij een (bij)baan?

Schrijf je in en wij kijken of er een match ontstaat.

Heb jij een vraag?

Stel hier alle vragen die je hebt over alles rondom Flexx Talent.

Talent team

Hi, benieuwd wat Flexx Talent Uitzendbureau voor jou kan betekenen?
We komen graag langs om voor jou een passende oplossing te vinden.