Morgen een receptioniste nodig?
Bel ons vandaag!

OFFERTE AANVRAGENMAAK NU EEN AFSPRAAK

Receptioniste op afroep

Per direct een receptionist nodig om de receptie te bemannen bij ziekte? Of vallen er gaten in de planning door vakantie of zwangerschapsverlof? Wij zorgen dat u direct een of meerdere receptionistes tot uw beschikking heeft als een van uw eigen receptionistes uitvalt.
Wij werken de invalkrachten vooraf in op uw locatie. Zij kunnen direct beginnen wanneer u hier behoefte aan heeft.

OFFERTE AANVRAGEN

Uitbesteding van receptiediensten

Als ondernemer wilt u graag een professionele receptie, zonder de bijkomende zorgen. Dan is uitbesteding, ook wel outsourcing genoemd, een goede optie. Wij regelen een compleet bezette balie, direct wanneer u dat nodig heeft. Zo kunt u zich focussen op waar het echt om draait binnen uw bedrijf.

Wij regelen:

  • De volledige planning
  • Loonbetaling
  • Verzekering
  • Vervanging bij ziekte
  • Intake procedure
  • Continue kwaliteitscontrole en verbetering waar nodig
OFFERTE AANVRAGEN

Detachering

Zoekt u een receptioniste of telefoniste die voor langere tijd bij u kan komen werken? Dan kiest u voor detachering. Zo heeft u niet de zorgen die bij medewerkers in vaste dienst komen kijken, maar wel de voordelen van een langdurige samenwerking.

Door te investeren in de perfecte match tussen u en uw nieuwe receptionist, garanderen we 100% tevredenheid. Detachering is niet hetzelfde als uitzenden. Wij stellen hoge eisen aan onze mensen en nemen ze in vaste dienst.

OFFERTE AANVRAGEN

Werving & selectie

Wilt u graag een receptioniste/telefoniste aannemen in vaste dienst? Flexx Receptiediensten neemt de werving- en selectieprocedure uit handen. We gaan met u in gesprek om het ideale functieprofiel op te stellen. Dit gaat veel verder dan de juiste opleiding en vaardigheden.

Wij gaan op zoek naar een ervaren professional die écht past in uw bedrijfscultuur en gepassioneerd is voor het vak. Vervolgens voeren wij alvast een aantal sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten. Zo krijgt u de keus uit de best matchende kandidaten.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.