Jij hebt talenten nodig.

Wij kunnen daarbij helpen.

BEREKEN HET UURTARIEFDIRECT CONTACT OPNEMEN

Receptie & administratie

Een receptioniste nodig? Iemand die uw gasten ontvangt en een drankje aanbied. Een visitekaartje voor uw bedrijf, dat kunnen we regelen.

Productie & logistiek

Heeft u een magazijn, veel producten en zoekt u iemand die u kan ondersteunen in het bijhouden van inventaris of het klaarleggen van orders?

Hospitality & events

Wat heeft u nodig voor uw onderneming en/of event? Personeel. Talentvolle dames en heren, die kunnen ondersteunen met verschillende werkzaamheden.

Chauffeurs en mobiliteit

Organiseert u een evenement? Parkeerbegeleiding, shuttle service of valet parking. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Klantenservice

Klantenservice in een winkel, bedrijfspand, evenement of telefonisch. Alles is mogelijk. Wij hebben talenten die elke klant tevreden houdt.

Commercieel

U heeft iemand nodig die u kan ondersteunen op commercieel gebied.

Altijd de beste service, flexibiliteit, kostenbesparing en vermindering van risico’s.

Bij uitzenden stellen wij personeel beschikbaar aan u als opdrachtgever: Op flexibele basis en tegen een afgesproken ALL-IN tarief.

Verandert uw behoefte aan personeel door vakanties, ziekte, zwangerschap of piekdrukte? Wilt u slim inspelen op de veranderingen binnen uw organisatie? Het inlenen van flexibele en betaalbare uitzendkrachten via Flexx Talent Uitzendbureau is de ideale oplossing.

U geeft aan wat u zoekt en wij zorgen voor een geschikte kandidaat. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties en gesprekken. Door een grote database met startende en ervaren medewerkers kunnen wij op korte termijn aan uw personeelsbehoefte voldoen.

Flexx Talent Uitzendbureau bouwt graag voor u een passende flexibele personeelsschil, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij u aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

De ideale oplossing als u voor een bepaalde periode extra arbeidskrachten nodig heeft.

In geval van detachering stellen wij personeel beschikbaar tegen een voordelig en duidelijk all-in tarief. Detacheren kan zowel op tijdelijke als vaste basis.

Detacheren via Flexx Talent betekent flexibiliteit en zekerheid. U beschikt altijd over een flexibele schil met arbeidskrachten waardoor u snel en slim in kunt spelen op veranderingen in de arbeidsmarkt en uw personeelsbehoefte.

Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid is een werkgever verplicht om binnen maximaal 2 jaar (of 3 arbeidscontracten) te beslissen of een medewerker een vast contract voor onbepaalde tijd krijgt. Een groot voordeel van detachering is dat u een medewerker in totaal 5,5 jaar flexibele contracten aan kunt bieden voordat u verplicht bent over te gaan tot een vast contract.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij u aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

Een kandidaat treedt direct in dienst. Wij streven altijd naar een perfecte match.

Wilt u graag een kandidaat aannemen in vaste dienst? Flexx Talent neemt de werving- en selectieprocedure uit handen. We gaan met u in gesprek om het ideale functieprofiel op te stellen. Dit gaat veel verder dan de juiste opleiding en vaardigheden.

Wij gaan op zoek naar een ervaren professional die écht past in uw bedrijfscultuur en gepassioneerd is voor het vak.

Vervolgens voeren wij alvast een aantal sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten. Zo krijgt u de keus uit de best matchende kandidaten.

Het is ook mogelijk om eerst een receptioniste of telefoniste van Flexx Talent in te huren om deze vervolgens zelf in dienst te nemen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze enthousiaste talenten staan te springen om bij u aan de slag te gaan. Met of zonder ervaring, maar vooral vol TALENT.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.